perjantai 22. maaliskuuta 2013

Raksa 2013 Jälkipuinti ja lämpökuvaus

Nyt on pikkuhiljaa palauduttu messujen uuvutuksesta :) Jotenkin se myyminen on aina insinööri-ihmiselle astetta rankempaa. Kumpa todellisuus olisikin niin helppoa, että hyvä tuote myy itse itsensä, niin ei tarvitsisi panostaa tuohon markkinointiin yhtään! No mutta saimme taas jaettua paljon tietoa ja palveluita ihmisille ja moni koki tietoisen valaistumisen rakennusten fysikaalisesta toiminnasta ja lämpökuvausten ja tiiviysmittausten tarpeellisuudesta!
Messuilla väitettiin käyneen yli 20 000 tuhatta ihmistä, mutta henkilökohtainen pieni epäilys on että todellinen luku on varmaan hieman alle tod.näk jotain 19 000.. Kun messuilla on kova perinne että 80-luvun jälkeen kävijöitä ei ole koskaan ollut alle 20 tuhatta ja viime vuonnakin taisi olla lähemmäksi 30 kuin 20 tuhatta vierailijaa. Tottakai vanhan päämessuhallin pois käytöstä olo vaikuttaa lukuihin tänä vuonna.

Kuningastalot tarjoaa vielä tänä talvena lämpökuvauksia, mikäli kelejä riittää vielä pääsiäisen jälkeen. Viikot 12 ja 13 on täynnä jo.
Lämpökuvaus tiiviysmittaus
Kim Leppänen ja Timo Harjakainen
PS.
Saatiin yhteiskuva rakennusalan ammattilaisistakin ;) Harjakaiselle kiitos kuvasta ja hienosta showsta!

-Kim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti