lauantai 9. maaliskuuta 2013

Raksa 2013 - Messut, Kuningastalot Oy

Ensiviikon perjantaina se taas alkaa eli maankuulut Lahden raksa messut, mallia 2013. Olemme paikanpäällä omalla ständillä, messukartalla osastolla C18. Osasto sijaitsee aivan vanhan hallin päässä keskellä ns. loosissa.

Tänä vuonna messuista tulee varmasti mielenkiintoiset ja hieman erilaiset kuin aikaisemmin eikä vähiten vaikuta se, että aikaisempien vuosien suurin alkuperäinen päähalli on pois käytöstä! En tiedä kuinka paljon asiasta on markkinoitu, mutta tilaa on huomattavasti vähemmän käytössä tänä vuonna näytteilleasettajille. Itse katsoisin asiaa kuitenkin positiivisesti, sillä tänä vuonna ei ole tilaa ns. turhille näytteilleasettajille vaan oikeasti raksa yrityksille. Käytännössä raksa tarjonnan suhteellinen laatu paranee asiakkaille. Toisilla tila vähenee ja toisilla kasvaa. Kunkuilla on tällä kertaa puolet isompi ständi kuin viimevuotinen 12 neliöinen. Nyt on tilaa tulla tutustumaan palveluihimme ja keskustelemaan rakentamisesta kanssamme :)

Kunkku "rahaa"
Mitä tulee itse Lahden raksa messuihin, niin tykkään kovasti tapahtumasta ja nostan sen yleensä Suomen kärki tapahtumiin tässä luokassa. Verrattuna esimerkiksi Tampereen Asta rakentaja messuihin, niin Lahdessa on mielestäni enemmän tarjolla itse rakentajille konkreettisia raksa asioita. Asta messuilla on mielestäni enemmänkin erilaisia lämmitys-, ilmanvaihto- ja muita järjestelmä kokonaisuuksia tarjolla, mutta itse rakentamista on vähemmän. Lahdessa on paljon pienempiä kokonaisuuksia ja osa-alueita esillä ja monipuolisempi tarjonta asiassa kuin asiassa. No kertoohan sekin jo jotain, että Lahdessa on sentään ständi, jossa puhutaan rakentamisen laadusta ihan ruohonjuuri tasolta suurempiin kokonaisuuksiin ja tarjotaan tiiviysmittauksia, lämpökuvauksia ja energiatodistuksia ;)

Sellaista sisäpiirintietoakin olen kuullut, että messuilla olisi liikenteessä jonkin sortin Kunkku "rahaa" mikäli sattuu törmäämään oikeanlaisiin ihmisiin oikeaan aikaan..

-Kim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti